Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Chicago PD

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago PD
Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het spannende zevende seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Onder leiding van sergeant Hank Voight zet de elite-eenheid haar strijd voort om de gevaarlijkste criminelen van de stad neer te halen. Maar hoever is de brigade bereid om gerechtigheid te zoeken en haar volk te beschermen? De zaken gaan echt sneller als Ruzek wordt gearresteerd wegens wangedrag en obstructie en Voight wordt verdacht van de moord op de corrupte commissaris en de toekomstige burgemeester Kelton.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati, Jon Seda en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zevende seizoen van Chicago PD:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Trudy Platt is een karakter in Chicago PD. Met wel karakter uit een andere Chicago-serie is zij getrouwd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Silence of the Night
Silence of the Night
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
18 okt 2020 19:02 -
Ik heb graag meegedaan voor deze dvd.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00