Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw terugkerend castlid voor Chicago PD

Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.

Nicole Ari Parker (Empire) voegt zich bij het achtste seizoen van Chicago PD bij de cast van de serie. Ze gaat een belangrijke terugkerende rol vervullen in de serie. Het personage dat Parker gaat spelen is adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller, een progressieve, vurige voorstander van politiehervorming. Ze wil Voight (Jason Beghe, Californication) en Intelligence helpen zich aan te passen aan de nieuwe realiteit, maar tolereert geen inbreuken op de nieuwe politierichtlijnen en -protocollen. Miller wordt geacht het gedrag van Voight te beteugelen en Voight en zijn team verantwoordelijk te houden door hoge professionele normen op te leggen.


Nicole Ari Parker

Chicago PD werd eerder al vernieuwd met drie seizoenen. De serie is een spin-off van de dramaserie Chicago Fire. Chicago PD draait om de politieagenten van District 21 van de Chicago Police Department. Zij zetten alles op het spel om hun gemeenschap te dienen en beschermen. De grote verantwoordelijkheden die dit werk met zich meebrengt reiken tot ver buiten de muren van het politiebureau en eisen vaak een emotionele tol van de persoonlijke levens van de agenten.
Vorige aflevering
Silence of the Night
Silence of the Night
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00