Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 5

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.

Verder het nieuwsoverzicht van januari waarin we onder andere bespreken of we echt zitten te wachten op een serie over de geweldige film The Silence of the lambs, want of wij nu willen of niet, die komt er. En waarom krijgt Watchmen in vredesnaam geen vervolg? Verder krijg je een kleine tussenstand van de Serie van het jaar verkiezing! Kortom een bomvolle MijnSerie Podcast! Enjoy!
Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast is op zaterdag 29 februari 2020, maar voor die tijd eerst een special over de serie van het jaar verkiezing. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
I'll Cover You
08x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Marsnl
27 jan 2020 16:09 -
Helemaal niks over Ares ? De 1e nederlandse Netflix serie ?
Reageer
avatar_Roeman
27 jan 2020 16:10
Nee, deze maand niet. Maar we moeten beide de serie nog gaan kijken dus het zal vast wel een keer aan bod gaan komen.
Reageer
avatar_Marsnl
28 jan 2020 16:29
Ik vond het bagger. Sla maar over ;)
Reageer
avatar_DAVE2804
28 jan 2020 16:21 -
Ik luister op dit moment naar de podcast en het gaat erover dat de Chicago-series niet op een streamingdienst te zien zijn. Dit klopt niet helemaal, want in ieder geval de eerste vier seizoenen van Chicago Fire en Chicago P.D. zijn op Amazon Prime te zien. Er wordt ook een opmerking gemaakt over Supernatural. Ook deze is op Amazon Prime te zien (14 seizoenen waarvan de laatste uit 2019).
Reageer
avatar_Marsnl
28 jan 2020 16:30
Fact checking zou dan niet verkeerd zijn ????
Reageer
avatar_Roeman
28 jan 2020 17:35
Ik bedoelde eigenlijk de huidige seizoenen. Dat die niet te zien zijn, alleen via de bekende niet zo legale manier. Wellicht was dat niet helemaal duidelijk in ons verhaal excuus daarvoor. Maar in ieder geval bedankt voor het doorgeven op deze manier weten mensen, als ze eraan willen beginnen, waar ze kunnen kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03