Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vaste rol voor Alberto Rosende in Chicago Fire

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51.


Alberto Rosende

NBC heeft gemeld dat acteur Alberto Rosende een vaste rol krijgt in Chicago Fire. Hij speelt brandweerman Blake Gallo. Die werd werd in eerste instantie geïntroduceerd in de tweede aflevering van het achtste seizoen als nieuwe kandidaat voor Firehouse 51. Het werd duidelijk dat Gallo een brandweerman wilde worden nadat hij zijn hele familie bij een brand had verloren. Daarom blijkt dat het team van Firehouse 51 nu bereid is hem onder hun vleugels te nemen, waardoor hij een vaste medewerker in het Firehouse is.

Acteur Alberto Rosende was eerder te zien in Shadowhunters, Law & Order: Special Victims Unit en Blue Bloods.
Vorige aflevering
I'll Cover You
08x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48