Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vaste rol voor Alberto Rosende in Chicago Fire

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51.


Alberto Rosende

NBC heeft gemeld dat acteur Alberto Rosende een vaste rol krijgt in Chicago Fire. Hij speelt brandweerman Blake Gallo. Die werd werd in eerste instantie geïntroduceerd in de tweede aflevering van het achtste seizoen als nieuwe kandidaat voor Firehouse 51. Het werd duidelijk dat Gallo een brandweerman wilde worden nadat hij zijn hele familie bij een brand had verloren. Daarom blijkt dat het team van Firehouse 51 nu bereid is hem onder hun vleugels te nemen, waardoor hij een vaste medewerker in het Firehouse is.

Acteur Alberto Rosende was eerder te zien in Shadowhunters, Law & Order: Special Victims Unit en Blue Bloods.
Vorige aflevering
51's Original Bell
51's Original Bell
08x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57