Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Chicago Fire

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago Fire. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Fire
Chicago Fire brandt feller dan ooit in dit gloeiende zevende seizoen. Volg de brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51 terwijl ze hun levens op het spel zetten om hun eigen stad veilig te stellen. Captain Casey pakt het commando weer op van de trucks terwijl Luitenant Kelly Severide de reddingsteams aanstuurt. Er staat het team grote veranderingen te wachten in dit seizoen: het vertrek van een geliefd lid van de crew, maar ook voegen zich weer frisse gezichten bij de ploeg. Van Primetime Emmy Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) zorgen de 22 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jesse Spencer, Taylor Kinney, David Eigenberg, Kara Killmer, Miranda Rae Mayo en Eamonn Walker
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 25 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de sneak peak van de eerste aflevering van het zevende seizoen van Chicago Fire:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Chicago Fire hebben enkele brandweerlieden m/v een bar genaamd Molly’s Bar. Deze bar bestaat echt maar heeft een andere naam. Welke naam is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Seeing Is Believing
08x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00