Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Chicago Fire

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago Fire. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Fire
Chicago Fire brandt feller dan ooit in dit gloeiende zevende seizoen. Volg de brandweerlieden, het reddingsteam en de paramedici van Chicago Firehouse 51 terwijl ze hun levens op het spel zetten om hun eigen stad veilig te stellen. Captain Casey pakt het commando weer op van de trucks terwijl Luitenant Kelly Severide de reddingsteams aanstuurt. Er staat het team grote veranderingen te wachten in dit seizoen: het vertrek van een geliefd lid van de crew, maar ook voegen zich weer frisse gezichten bij de ploeg. Van Primetime Emmy Award-winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) zorgen de 22 explosieve afleveringen voor ononderbroken kijkgenot.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jesse Spencer, Taylor Kinney, David Eigenberg, Kara Killmer, Miranda Rae Mayo en Eamonn Walker
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 25 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de sneak peak van de eerste aflevering van het zevende seizoen van Chicago Fire:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Chicago Fire hebben enkele brandweerlieden m/v een bar genaamd Molly’s Bar. Deze bar bestaat echt maar heeft een andere naam. Welke naam is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
51's Original Bell
51's Original Bell
08x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00