Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwt Chicago Fire, Chicago P.D. en Grimm

NBC heeft Chicago Fire, Chicago P.D. en Grimm vernieuwd. De drie drama's van NBC zullen terugkeren in het seizoen 2014-2015 en zij voegen zich bij het al eerder vernieuwde The Blacklist, Parks & Recreation, The Voice en Celebrity Apprentice.

Chicago Fire zal haar derde seizoen ingaan en de serie is een constante factor gebleken voor NBC op de dinsdagen. De serie was zelfs regelmatig de best bekeken serie om 22.00 uur op dinsdag met een gemiddelde van 10,6 miljoen kijkers. De serie van Dick Wolf stijgt elk jaar ongeveer 35 procent in de demografie en 33 procent onder de totale kijkers. De verhuizing van woensdag naar dinsdag heeft ervoor gezorgd dat NBC zich 24 procent heeft weten te verbeteren in de demografie en in het tijdstip 22.00 uur.

De spin-off Chicago P.D., ook geproduceerd door Dick Wolf, is de tweede nieuwe drama van de zender die vernieuwd is (The Blacklist was al vervroegd vernieuwd). Het gemiddelde van de serie ligt op 8,4 miljoen kijkers en de serie doet het ook goed in de doelgroep 18-49.

De vernieuwing van de beide Chicago's voedt de geruchten dat er binnenkort een derde Chicago bijkomt. Er doen namelijk al langer geruchten de ronde dat Dick Wolf en de zijnen een in Chicago gesitueerde medisch drama willen maken.

Het lot van Law & Order SVU is nog open en ster Mariska Hargitay heeft nog steeds geen nieuw contract getekend dat haar langer bindt aan de serie. SVU is momenteel in het vijftiende seizoen.

Grimm keert terug voor een vierde seizoen. De serie is de nummer één netwerkserie op vrijdag onder de groep 18-49. Gemiddeld keken 8,1 miljoen mensen naar de serie.

Het lot van Community, SVU, Parenthood, Revolution en nieuwkomers als About a Boy, Growing Up Fisher, Believe, Crisis, Undateable en The Night Shift zal rond mei bekend worden wanneer NBC haar presentatie heeft voor adverteerders.

NBC heeft op dit moment zevenentwintig series in ontwikkeling, waarvan er al vier tot serie zijn besteld: een nog titelloze komedie van Tina Fey met Ellie Kemper van The Office, coproductie Working the Engels, een zesdelige komedieserie van Craig Robinson genaamd Mr. Robinson, en Emerald City.

Ook staan de miniseries The Slap, A.D., Rosemary's Baby en Peter Pan op het programma.
Vorige aflevering
Something About Her
Something About Her
12x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Kizaru
20 maa 2014 16:43 -
Cool Grimm !
Reageer
Chicago Fire