Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chicago Fire-actrice Kara Killmer (Sylvie Brett) vertrekt in seizoen twaalf

Chicago Fire zal tijdens het twaalfde seizoen van de NBC-serie afscheid nemen van Kara Killmer's personage Sylvie Brett.

Killmer kwam tijdens het derde seizoen bij de populaire serie waarin Sylvie een centrale rol speelde. Jesse Spencer, die haar liefdesinteresse Matt Casey speelde, verliet de serie in 2021 maar keerde terug als gastacteur.

In de finale van het elfde seizoen deed Matt Sylvie een aanzoek en toen dachten we dat dit zou kunnen betekenen dat Spencer zou terugkeren in de serie. In plaats daarvan lijkt het erop dat de relatie zou kunnen eindigen in een huwelijk waarbij het paar samen de zonsondergang tegemoet rijdt. Het idee is zeker een trend, aangezien dit de manier was waarop Brian Tee en Yaya Dacosta Chicago Med verlieten, evenals Nick Gehlfuss en Torrey DeVitto in dezelfde serie.

14339 Kara Killmer (Chicago Fire)

Het is nog onbekend in hoeveel afleveringen Killmer (foto) in het twaalfde seizoen zal verschijnen.

Wat kan dat betekenen voor Chicago PD, dat ook een castlid, namelijk Tracy Spiridakos, gaat verliezen? Het is nog onbekend of Jesse Lee Soffer's karakter Jay Halstead een rol zal spelen in het vertrek van het personage van Spiridakos, Hailey Upton Halstead.

Fans kunnen in ieder geval nog uitkijken naar de terugkeer van Taylor Kinney als Kelly Severide in Chicago Fire.

Variety kondigde als eerste het vertrek van Killmer aan.
Vorige aflevering
Red Waterfall
Red Waterfall
11x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire