Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jesse Spencer keert terug in een gastrol in Chicago Fire

Kijkers van Chicago Fire zullen binnenkort een bekend gezicht terug zien in de brandweerkazerne. Jesse Spencer (Capt. Matthew Casey) keert terug in een gastrol.

Spencer keert terug om de leegte op te vullen die castlid Taylor Kinney (Lt. Kelly Severide) achterlaat, nu hij een pauze neemt van het filmen van de NBC-serie om een persoonlijke kwestie af te handelen.

Met Taylor Kinney, David Eigenberg, Eamonn Walker, Christian Stolte, Joe Minoso, Kara Killmer, Miranda Rae Mayo, Alberto Rosende, Daniel Kyri en Hanako Greensmith in de hoofdrollen, volgt de serie Chicago Fire de eerste hulpverleners van brandweerkazerne 51 in de Windy City.Spencer (foto) speelde brandweerman Matt Casey sinds het begin van de langlopende NBC-serie maar verliet het drama in het tiende seizoen. Hij keerde kort terug in de serie na de finale van het tiende seizoen voor het huwelijk van brandweermannen Severide en Kidd (Kinney en Mayo).

Spencer zal verschijnen in de aflevering van woensdag 5 april van Chicago Fire. Het is nog niet bekend wanneer Kinney terugkeert in de NBC-serie.
Video on youtube
Vorige aflevering
Red Waterfall
Red Waterfall
11x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire