Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Taylor Kinney neemt pauze van Chicago Fire

Taylor Kinney, een favoriet onder fans die Kelly Severide speelt in Chicago Fire, neemt een pauze van het NBC drama.

Kinney speelt de rol van brandweerman Severide in de serie van Dick Wolf sinds de start in 2012. Een bron dicht bij de productie bevestigde dat Kinney een verlof neemt om een persoonlijke kwestie af te handelen.

Cast en crew zouden eerder vrijdag op de hoogte zijn gebracht van Kinney's verlof. Het is waarschijnlijk dat toekomstige scripts zullen moeten worden herschreven om rekening te houden met zijn afwezigheid.

Een woordvoerder van de serie wilde geen commentaar geven. Kinney (foto) is drie keer genomineerd voor een People's Choice Award voor zijn werk aan de serie. Hij won in 2015.Kinney's Kelly Severide is lid van Rescue Squad 3. Hij stond lang bekend als een ladies man in het drama (verrast?) maar heeft sinds kort een stabielere relatie met Stella Kidd, gespeeld door Miranda Rae Mayo. Ze trouwden aan het einde van het tiende seizoen.

Jesse Spencer, die de serie in 2021 verliet na een decennium in het brandweer-drama, keerde terug om naast Kinney te staan voor de seizoensfinale van seizoen tien, getiteld 'The Magnificent City of Chicago', die in mei 2022 werd uitgezonden.

Nieuwe afleveringen van Chicago Fire gaan op woensdag 8 februari verder op NBC.
Vorige aflevering
How Does It End?
How Does It End?
11x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Fire