Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het achtste seizoen van Chicago Fire

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Chicago Fire. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Fire
Nu Captain Casey de leiding heeft over de brandweer en luitenant Severide de leiding heeft over het reddingsteam, staat de familie van Station 51 voor gevaarlijke nieuwe uitdagingen in seizoen acht van deze vurige Dick Wolf-dramaserie. In de laatste aflevering van seizoen zeven worden onze helden ingeschakeld om arbeiders te redden die vastzitten in een brandende matrassenfabriek. Zullen de dapperste brandweerlieden van Chicago, met een ketel die op het punt staat te exploderen, het veilig redden voordat de hele buurt afbrokkelt?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jesse Spencer, Taylor Kinney, David Eigenberg, Eamonn Walker en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het achtste seizoen van Chicago Fire:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Chicago Fire speelt een echte, nog steeds actieve, brandweerman mee. Hoe heet deze acteur/brandweerman?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
51's Original Bell
51's Original Bell
08x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Steffie123
19 okt 2020 12:18 -
Lijkt mij super leuk om cadeau te geven.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00