Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vaste rol voor Daniel Kyri in Chicago Fire

Darren Ritter, gespeeld door Daniel Kyri, wordt vanaf het negende seizoen een regulier personage in Chicago Fire.

Daniel Kyri (Chicago PD) voegde zich bij het zevende seizoen bij de cast van Chicago Fire. Sindsdien is zijn personage brandweerman Darren Ritter al in bijna alle recente afleveringen verschenen. Van een terugkerende rol krijgt Kyri nu een vaste reguliere rol in de serie.

Medebedenker en uitvoerend producent Derek Haas (Chicago Med) zei tegen het Amerikaanse nieuwsbedrijf Deadline: “Daniel krijgt dit jaar een vaste rol in de serie. Ritter is een groot deel van Firehouse 51 geworden en Daniel speelt hem met een oprechtheid en diepgang, wat de makers altijd enthousiast maakt om voor hem te schrijven." Daarnaast gaf hij aan dat er een grote Ritter-actie verwacht kan worden in het negende seizoen, dat 11 november in première bij NBC.

Vorige aflevering
That Kind of Heat
That Kind of Heat
09x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00