Chicago Fire

8.5 / 10
44 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Pilot

De leden van de Chicago Firehouse 51 worden geconfronteerd met het verlies van brandweerman Andy Darden. Matthew Casey en Kelly Severide geven elkaar de schuld van de dood van Darden. Ze moeten de spanning snel achter zich laten wanneer een andere collega, Christopher Herrmann, ernstig gewond is geraakt. Ondertussen, om het leven van een klein meisje te redden, voert paramedicus Gabriela Dawson een riskante procedure uit in het veld. Casey gaat door een moeilijke periode met zijn verloofde Hallie. Een nieuwe brandweerman, Peter Mills, heeft zijn eerste dienst.
Gastrollen:
Corey SorensonChristian StolteJoe MinosoMo GalliniYuri Sardarov
Auteur:
Regisseur:
Jeffrey Nachmanoff
Uitgezonden op:
10 oktober 2012, 22:00
Reacties (5)
John Doe
Tom (gast)
17 apr 2014 16:15 -
Er nicel
Reageer
avatar_anonymous
06 mrt 2016 22:16 -
leuk serie
Reageer
avatar_anonymous
10 mei 2016 16:51 -
Wat een top aflevering. Ik had er eerst weinig vertrouwen in, maar ben nu toch overstag! Dit word een serie die ik zeker verder ga volgen. Over deze aflevering ook al een recensie geschreven op mijn blog!
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_CC11
10 mei 2016 18:50
Ik zou je zeker aanraden om ook Chicago PD en Chicago Med uit de zelfde franchise te proberen.
Meer nog, er zijn reeds enkele cross-overs geweest waarbij twee of meer series in elkaar overlopen, dus het is wel aanbevolen als je niks wil missen.
De juiste info over welke afleveringen waar in elkaar lopen kan je uitgebreid vinden op het internet, waarschijnlijk staat die op deze website ook wel ergens.
Al vind ik persoonlijk de laatste uit de reeks, Chicago Med iets minder in vergelijking met de eerste twee is het leuke voor vele mensen (althans dat vermoed ik toch) dat je zowat elke aflevering wel acteurs uit de andere reeksen tegen komt.
Reageer
avatar_anonymous
11 mei 2016 14:40
Bedankt voor de tip! Zal die series eens opzoeken.
Reageer