Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Helgoned geeft "Chicago Med - Seizoen 4 (DVD)" een 7.
Geschreven door Helgoned op 1 januari 2020.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Chicago Med - Seizoen 4 (DVD)

Het vierde seizoen van Chicago Med was succesvoller dan het derde seizoen. De serie verhuisde van de dinsdag naar een vroeger tijdstip op de woensdag en dat betekende fors stijgende kijkcijfers. In februari van dit jaar werd het vijfde seizoen al besteld. Met 22 afleveringen (twee meer dan vorig jaar) voelt het seizoen ook volwassener aan. De nadruk ligt meer op de persoonlijke omstandigheden van de hoofdrolspelers en iets minder op de actie.

Chicago Med
© NBC


Dat betekent geenszins minder spanning en sensatie, want de nadruk ligt vooral bij de personages op de eerste hulp. En de eerste hulp is nog steeds een plek waar het drama elke dag door de deuren binnen komt lopen. Aan het einde van het vorige seizoen vroeg dokter Will Halstead (Nick Gehlfuss, Shameless) dokter Nathalie Manning (Torrey DeVito, Pretty Little Liars) dan eindelijke ten huwelijk. De vraag is of zij daadwerkelijk op zijn aanzoek zal ingaan. Er zijn diverse persoonlijke spanningen bij de staf van het ziekenhuis en na 70 afleveringen ben je als kijker gehecht geraakt aan diverse dokters en verplegers.

Chicago Med is een solide serie met een goede mix van spanning, drama en subtiele humor.


Er gebeurt veel, zo is Will Halstead nauw betrokken bij een speciale FBI operatie. Dokter Ethan Choi (Brian Tee, Crash) heeft veel te doen met zijn zuster Emily en zijn er vreemde raadsels rond dokter Ava Bekker (Norma Kuhling, Fourteen). Dick Wolf heeft met de drie huidige Chicago series weer goud in handen. Chicago Med is een solide serie met een goede mix van spanning, drama en subtiele humor. De karakters zijn geloofwaardig en de afleveringen zijn goed geschreven. Het volgende seizoen zal even wennen worden, maar liefst drie hoofdrolspelers zullen de serie gaan verlaten.

[image-58725]

De DVD uitgave is zoals gewoonlijk van Universal, met goede beeldkwaliteit en prima geplaatste en duidelijke ondertiteling. De 22 afleveringen zijn op zes schijfjes te vinden, op de hoes of op de schijfjes zelf valt niet te lezen welke afleveringen waar terug zijn te vinden. Er zijn Nederlandse, Franse en Engelse ondertitels beschikbaar via het Engelstalige menu. De extra’s zijn beperkt tot twee cross-overs uit de franchise. Dat betreft ten eerste de aflevering Going to War van Chicago Fire die overgaat in de tweede aflevering van dit seizoen When to Let Go. De tweede extra is het slotstuk van de trilogie, de aflevering Endings van Chicago PD. Naast deze twee afleveringen is er nog een klein 12 pagina tellend promotieboekje over andere uitgaven van Universal bijgesloten. Het sterke vierde seizoen is een prima seizoen en voor iedereen die de serie wil kijken op zijn of haar eigen gekozen moment is deze DVD uitgave een echte aanrader.
Volg Chicago Med
Vorige aflevering
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
09x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med