Chicago Med

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Jessy Schram in NBC-serie Chicago Med

Actrice Jessy Schram, bekend van Falling Skies, Nashville en Mad Men, is binnenkort te zien in meerdere afleveringen van de medische dramaserie Chicago Med van NBC.

Jessy Schram speelt dr. Hannah Asher, een briljante gynaecologische chirurg met een geheime drugsverslaving. Ze doet haar best om de meest indrukwekkende en professionele arts te zijn, maar intussen vecht ze altijd met haar demonen.


Jessy Schram

Chicago Med volgt de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Momenteel is het vijfde seizoen te zien bij NBC. De onderwerpen in de serie zijn vaak geïnspireerd door actuele gebeurtenissen. Ook zijn er regelmatig acteurs te zien uit de andere NBC-series Chicago Fire en Chicago PD.
Vorige aflevering
It May Not Be Forever
05x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
1
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00