Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rol voor Jessy Schram in NBC-serie Chicago Med

Actrice Jessy Schram, bekend van Falling Skies, Nashville en Mad Men, is binnenkort te zien in meerdere afleveringen van de medische dramaserie Chicago Med van NBC.

Jessy Schram speelt dr. Hannah Asher, een briljante gynaecologische chirurg met een geheime drugsverslaving. Ze doet haar best om de meest indrukwekkende en professionele arts te zijn, maar intussen vecht ze altijd met haar demonen.


Jessy Schram

Chicago Med volgt de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Momenteel is het vijfde seizoen te zien bij NBC. De onderwerpen in de serie zijn vaak geïnspireerd door actuele gebeurtenissen. Ook zijn er regelmatig acteurs te zien uit de andere NBC-series Chicago Fire en Chicago PD.
Vorige aflevering
A Needle in the Heart
A Needle in the Heart
05x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Gisteren, 09:00