Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Chicago Med

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Med
De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vierde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf. De serie volgt de beste medische professionals van Chicago terwijl zij met zowel uitdagende medische noodgevallen als intense persoonlijke drama's om moeten gaan. In het laatste seizoen zagen we hoe Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) op een knie ging om Dr. Natalie Manning (Torrey DeVitto) ten huwelijk te vragen, maar zal het stel ooit samen voor het altaar staan?

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Torrey DeVitto, Nick Gehlfuss, Oliver Platt, Yaya DaCosta, Brian Tee en Marlyne Barrett.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 13 november 2019
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van One Chicago:


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht.

Prijsvraag

Er is iets bijzonders met de afleveringstitels van Chicago Med. Wat is er zo bijzonder aan de titel van elke aflevering per seizoen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A Needle in the Heart
A Needle in the Heart
05x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56