Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Chicago Med krijgt er twee castleden bij

Wat heeft het vierde seizoen van Chicago Med voor de kijker in petto? In ieder geval twee nieuwe castleden.

Er is aangekondigd dat Molly Bernard (Younger) en Colby Lewis (One Tree Hill) de cast van het vierde seizoen van de NBC medische dramaserie zullen gaan vergezellen. De serie uit de Chicago franchise zal op 26 september weer van start gaan.

Embed from Getty Images
Molly Bernard

Bernard zal daarin Elsa Curry gaan spelen, een intelligente, beterweter, intense en overmoedige medisch student. Lewis is gecast als Terry McNeal, een ster football-speler die een lucratief NFL contract laat schieten om een opleiding te gaan volgen aan het medisch college.

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. De castleden zijn onder andere: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Colin Donnell, Norma Kuhling, Oliver Platt, Rachel DiPillo, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Yaya DaCosta, Marlyne Barrett en Norma Kuhling.
Vorige aflevering
A Needle in the Heart
A Needle in the Heart
05x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_monic37
25 jul 2018 12:51 -
Misschien hadden ze beter een acteercoach in kunnen huren, en een andere scriptwriter. Maar ja,, dat denk ik hahahaha
Reageer

Laatste nieuws

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1