Chicago Med

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Chicago Med krijgt er twee castleden bij

Wat heeft het vierde seizoen van Chicago Med voor de kijker in petto? In ieder geval twee nieuwe castleden.

Er is aangekondigd dat Molly Bernard (Younger) en Colby Lewis (One Tree Hill) de cast van het vierde seizoen van de NBC medische dramaserie zullen gaan vergezellen. De serie uit de Chicago franchise zal op 26 september weer van start gaan.

Embed from Getty Images
Molly Bernard

Bernard zal daarin Elsa Curry gaan spelen, een intelligente, beterweter, intense en overmoedige medisch student. Lewis is gecast als Terry McNeal, een ster football-speler die een lucratief NFL contract laat schieten om een opleiding te gaan volgen aan het medisch college.

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. De castleden zijn onder andere: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Colin Donnell, Norma Kuhling, Oliver Platt, Rachel DiPillo, Brian Tee, S. Epatha Merkerson, Yaya DaCosta, Marlyne Barrett en Norma Kuhling.
Vorige aflevering
A Red Pill, A Blue Pill
A Red Pill, A Blue Pill
06x14
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_monic37
25 jul 2018 12:51 -
Misschien hadden ze beter een acteercoach in kunnen huren, en een andere scriptwriter. Maar ja,, dat denk ik hahahaha
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00