Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijf extra afleveringen voor Chicago Med

In het voorjaar kunnen we nog meer Chicago verwachten bij NBC. Het netwerk heeft een order geplaatst voor vijf extra afleveringen van de nieuwe medische dramaserie Chicago Med, dat afgelopen november hoge ogen deed gooien. Er keken 8,6 miljoen mensen naar de premiƩre en is door deze score de meest bekeken opener voor een Chicago-serie ooit.

De extra order komt pas laat in het seizoen. Normaal gesproken bestelt een netwerk niet zo laat in het seizoen nog extra afleveringen van een serie, maar NBC heeft dat in het verleden wel vaker gedaan. Zo kreeg de voorganger van Chicago Med, Chicago P.D., op de laatste dag van januari 2014 nog een order voor twee extra afleveringen.

De andere Chicago-series hebben al garantie dat ze volgend televisieseizoen weer te zien zijn bij NBC. Chicago Med zal zich de komende weken nog moeten bewijzen. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit achttien afleveringen. De eerstvolgende nieuwe aflevering is in januari te zien.

Vorige aflevering
A Penny for Your Thoughts, Dollar for Your Dreams
A Penny for Your Thoughts, Dollar for Your Dreams
09x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inna1989
12 dec 2015 22:45 -
Dat is geweldig nieuws, nu afwachten hoe Chicago Med het verder doet en of er een tweede seizoen komt.
Ben benieuwd.
Reageer
avatar_Fija
12 dec 2015 23:33 -
Tof! Kan niet wachten.
Reageer
avatar_Selphya
14 dec 2015 16:11 -
Tof! Ik ben door Chicaco MED helemaal verslaafd geraakt aan het 3 luik. In 1 week tijd Chicago Fire bij gekeken en nu nog 30 eps van Chicaco PD! Geweldige reeks :D
Reageer
Chicago Med