Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

T.V. Carpio gecast in medisch drama Chicago Med

T.V. Carpio heeft zich aangesloten bij de cast van NBC's Chicago Med in een terugkerende rol, zo meldt Deadline.

Carpio zal Dr. Grace Song spelen, een nieuwe dokter die door Jack Dayton (Sasha Roiz) wordt ingehuurd en de boel op stelten zal zetten als de serie in de lente terugkeert.

De aanstelling van Grace komt niet als een verrassing na het nieuws dat Jack in de herfstfinale een controlerend belang in de Gaffney Medical Group kocht - het opbouwen van een eigen team is normaal. Als de reactie van Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) op het nieuws van Jack's komst een indicatie is van wat er komen gaat, is het meer dan waarschijnlijk dat de toevoeging van Grace niet de enige verandering is voor het ziekenhuis.

Carpio speelde onlangs het personage Rachel in het tweede seizoen van ABC's Big Sky. Eerdere rollen in series omvatten CBS' NCIS: Hawaii, ABC's The Rookie, Netflix's Bloodline, TNT's Rizzoli & Isles, en Lifetime's The Client List.

De casting van Carpio volgt op meerdere exits van castleden waaronder Brian Tee, Asjha Cooper, Sarah Rafferty, Kristen Hager en Guy Lockard.

Chicago Med wordt geproduceerd door Dick Wolf, Diane Frolov, Andrew Schneider, Stephen Hootstein, Derek Haas, Arthur Forney, Matt Olmstead, Michael Brandt en Peter Jankowski.

Video on youtube
Vorige aflevering
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
09x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med