Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Chicago Med

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Med
De moedige medische helden van Chicago gaan door met het confronteren van de stad's meest uitdagende medische zaken in seizoen zeven van de emotioneel geladen dramaserie van Emmy-winnende uitvoerend producent Dick Wolf. Dit seizoen ziet Dr. Will Halstead zijn carrière op het spel staan nadat hij een ernstige ethische overtreding in de doofpot heeft gestopt; Dr. Daniel Charles blijft voortreffelijke psychiatrische inzichten geven, Sharon Goodwin heeft te maken met de fiscale controle die hoort bij het hoofd zijn van het grootste ziekenhuis van de stad; Dr. Ethan Choi probeert te herstellen nadat hij is neergeschoten door een voormalige patiënt. Dr. Dean Archer treedt aan als interim chef van de ER. Hoofdverpleegster Maggie Lockwood jongleert met werk en familie problemen; Chirurg Dr. Crockett Marcel verdient nieuw respect van zijn collega's; en nieuwe toevoegingen Dr. Stevie Hammer en Dr. Dylan Scott voegen zich bij het team.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal
Taal: Engels
Acteurs: Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Steven Weber, Dominic Rains, Kristen Hager, Brian Tee, Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Guy Lockard en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 43,99
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

De acteur Brian Tee zal de serie Chicago Med gaan verlaten, welk personage speelt hij in de medische dramaserie?
Vorige aflevering
Everyone's Fighting a Battle You Know Nothing About
Everyone's Fighting a Battle You Know Nothing About
08x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med