Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Origineel castlid Chicago Med verlaat serie

Chicago Med-acteur Brian Tee verlaat de serie na acht seizoenen van het medische drama. Tee was er vanaf het eerste seizoen bij.

In de negende aflevering van het huidige seizoen, getiteld "Could Be The Start Of Something New", nemen de kijkers afscheid van het personage Dr. Ethan Choi. De bewuste aflevering wordt uitgezonden op 7 december. Tee (foto) zal echter achter de schermen terugkeren voor de zestiende aflevering. Met deze aflevering maakt Tee namelijk zijn regiedebuut.



Het was Tee's beslissing om na het einde van zijn zesjarig contract de serie te verlaten om meer tijd met zijn gezin door te brengen - zijn dochter met zijn vrouw Mirelly Taylor, Madelyn, was vijf weken oud toen hij begon met Chicago Med - en om andere kansen na te streven voortbouwend op zijn ervaring als acteur, beginnend regisseur en producent.

"Het spelen van Dr. Ethan Choi in Chicago Med was een geschenk en een zegen. Ik ben de fans en mijn collega's voor altijd dankbaar, zowel voor als achter de camera, terwijl ik aan een nieuwe reis begin. Ik ben Dick Wolf, NBC en Universal Television voor altijd dank verschuldigd omdat ze voor mij hebben gekozen", vertelde Tee in een interview.

Chicago Med

"Wat we van plan zijn voor het afscheid van Dr. Choi is passend, en het is prachtig," voegde hij eraan toe. "Ik denk dat de fans het geweldig zullen vinden. Het zal een beetje van de nieuwe Ethan en een beetje van de oude brengen. Weet dat de negende aflevering geweldig gaat worden.”
Video on youtube
Vorige aflevering
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
Spin a Yarn, Get Stuck in Your Own String
09x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago Med