Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Chicago Med

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Med
De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vijfde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. Werk, leven en relaties komen samen in het leven van de getalenteerde artsen en verpleegkundigen van de drukste spoedeisende-hulpafdeling van Chicago, onder intensief belastingonderzoek. Zullen ze de koers kunnen blijven volgen terwijl ze hun patiënten de kwaliteitszorg en het medeleven blijven geven die ze verdienen? De nieuwkomer, Dr. Crockett Marcel, is een multi-getalenteerde chirurg die zich niet altijd aan de ziekenhuisregels houdt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Colin Donnell, Torrey DeVitto, Nick Gehlfuss, Oliver Platt en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 33,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Med:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Chicago Med speelt een dokter Daniel Charles, hij is hoofd van de psychiatrische afdeling. Maar Dr. Charles heeft zelf ook een ziekte. Welke ziekte heeft hij?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A Needle in the Heart
A Needle in the Heart
05x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00