Chicago Med

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Chicago Med

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago Med
De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vijfde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. Werk, leven en relaties komen samen in het leven van de getalenteerde artsen en verpleegkundigen van de drukste spoedeisende-hulpafdeling van Chicago, onder intensief belastingonderzoek. Zullen ze de koers kunnen blijven volgen terwijl ze hun patiënten de kwaliteitszorg en het medeleven blijven geven die ze verdienen? De nieuwkomer, Dr. Crockett Marcel, is een multi-getalenteerde chirurg die zich niet altijd aan de ziekenhuisregels houdt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Colin Donnell, Torrey DeVitto, Nick Gehlfuss, Oliver Platt en vele andere.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 33,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Med:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Chicago Med speelt een dokter Daniel Charles, hij is hoofd van de psychiatrische afdeling. Maar Dr. Charles heeft zelf ook een ziekte. Welke ziekte heeft hij?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
What a Tangled Web We Weave
What a Tangled Web We Weave
06x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Vandaag, 13:00
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 10:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Gisteren, 18:00
7
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Gisteren, 16:00