Chicago Med

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 6

It's All in the Family

De acties van Dr. Manning met een recente patiënt hebben ernstige gevolgen gehad. April en Noah zijn het niet eens over een patiënt die gewond is geraakt na een vechtpartij. Dr. Charles wordt bezocht door een jeugdvriend met een verrassende openbaring.
Gastrollen:
Roland Buck III(Noah Sexton), Heather Headley(Gwen Garrett), Gregory Alan Williams(Bert Goodwin)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
30 Oktober 2019, 20:00
Reacties (2)
avatar_anonymous
24 apr 2020 13:14 - 22 sep 2021 04:49
ik kan het niet kijken, hoe werkt het precies
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
24 apr 2020 15:23
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Chicago Med