Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 3, Aflevering 19

Crisis of Confidence

Dokter Manning moet een jongetje zien te redden dat een dodelijke vorm van de griep te pakken heeft. April heeft het vermoeden dat de zus van dokter Choi pijnstillers gestolen heeft uit het ziekenhuis. Dokter Rhodes en dokter Bekker zijn het niet eens over de behandelwijze van een zwangere patiënte.
Gastrollen:
Carlos Rogelio Diaz(Nurse Hank), Casey Tutton(Nurse Monique), Jessie Pinnick(Tracy)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
8 Mei 2018, 22:00
Reacties (2)
avatar_anonymous
14 maa 2020 15:21 -
kan je hier afleveringen opzien ????
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
15 maa 2020 10:06
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Chicago Med