Chicago Med

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Derailed

De grootschalige opening van de vernieuwde Eerste Hulp afdeling wordt verstoord wanneer er door een groot ongeluk met een Metro lijn er een groot aantal slachtoffers worden binnengebracht op de eerste hulp. Waardoor de directeur Sharon en haar medewerkers tot het uiterste woorden gedwongen om alle gewonden te kunnen helpen en zoveel mogelijk levens te kunnen redden.
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Regisseur:
Michael Waxman
Uitgezonden op:
17 november 2015, 21:00
Reacties (5)
avatar_Inna1989
25 nov 2015 16:57 -
Heeft iemand Det. Jay Halstead gezien in deze aflevering?
Hij zou als gastrol te zien zijn, maar ik heb hem niet gezien.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_miichygirl93
25 nov 2015 17:50
hij was er ook niet bij.
Reageer
avatar_Inna1989
25 nov 2015 18:04
Vreemd hè, want in het begin van de aflevering zie je de namen van de acteurs die te zien zijn in de aflevering voorbij komen onderaan.
Reageer
avatar_Farah123
08 mei 2020 19:25 -
Kan je hier ook de afleveringen zien of niet
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Roeman
08 mei 2020 22:56
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer