Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Chesapeake Shores start 10 augustus bij Netflix

Het derde seizoen van Chesapeake Shores zou afgelopen maandag, 6 augustus, beginnen bij Netflix. Maar dat gebeurde niet.

De Hallmark-serie zou net zoals tijdens het tweede seizoen wekelijks te zien zijn, slechts een dag na de uitzending in de Verenigde Staten. Netflix heeft nu laten weten dat het seizoen op 10 augustus van start gaat. Wat later dan oorspronkelijk aangekondigd, maar de kijkers kunnen opgelucht ademhalen.

Abby O'Brien Winters (Meghan Ory) keert in Chesapeake Shores terug naar haar geboortestad, na een paniek-telefoontje van haar jongere zus Jess (Laci J Mailey), die een herberg in Eagle Point heeft. Abby's veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog nauwelijks heeft gedacht aan haar geboortestad. Het redden van de herberg van haar zus uit een dreigende executieverkoop betekent omgaan met veel dingen tegelijk. Niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley (Jesse Metcalfe), de man die ze tien jaar geleden verliet.

Trace is een muzikant en aan het begin van het derde seizoen zal hij terugkeren van een tournee. Deze was zo succesvol dat het wel gevolgen heeft voor Abby en haar kinderen. Het zo rustige dorp wordt opeens ‘opgeschrikt’ door journalisten, die gaan graven in hun privéleven. Het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen, waarvan Netflix dus vanaf 10 augustus wekelijks een nieuwe zal tonen.

Video on youtube
Vorige aflevering
All or Nothing at All
All or Nothing at All
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chesapeake Shores