Chasing Life

8,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Christel van der Spoel geeft "Chasing Life - Seizoen 1 (Eerste deel)" een 9.
Geschreven door Christel van der Spoel op 7 december 2014.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chasing Life - Seizoen 1 (Eerste deel)

Na het zien van de eerste aflevering van Chasing Life ben je al meteen verslaafd. Deze serie is, naar mijn idee, een van de beste series ooit. Chasing Life gaat over de jonge journalist April (Italia Ricci, Don Jon), die carrière wil maken. In de eerste aflevering is te zien dat April er alles voor over heeft om iemand te interviewen. Degene die ze wil interviewen is in het ziekenhuis voor liefdadigheidswerk, daarom is April daar natuurlijk ook. Terwijl ze bloed doneert valt ze flauw. Haar oom werkt in het ziekenhuis en besluit om voor de zekerheid Aprils bloed te controleren. Hieruit blijkt dat April leukemie heeft. Terwijl April het nieuws probeert te verwerken, blijft ze (te) druk bezig met haar werk en gaat ze ook nog eens daten met haar knappe collega Domenic (Richard Brancatisano, Bait) op wie ze al tijden een oogje heeft. Het daten gaat goed en ze krijgen een relatie.

Chasing Life is naar mijn idee zo’n goede serie omdat het niet een dramatische serie is. De serie laat zien dat April ook maar gewoon een vrouw is die gênante dingen meemaakt en verliefd wordt. Ze laten een persoon zien en niet per se iemand die leukemie heeft. Daarnaast vind ik de serie heel sterk omdat het luchtig blijft. Ook is het een supergoede serie, omdat het niet alleen het verhaal van April laat zien, maar ook de kant van haar familie. Voor haar familie en vrienden is het heel moeilijk om te horen dat April ziek is en de serie laat zien hoe haar familie en vrienden omgaan met het nieuws.

Het enige waar ik me soms aan stoorde was dat April maar door blijft gaan met werken. Ook al heeft ze een afspraak bij het ziekenhuis, soms zegt ze deze af omdat ze een deadline heeft. Maar aan de andere kant, schept dit wel een realistisch beeld van iemand die er nog niet aan toe wil geven dat ze ziek is. Chasing Life is een serie waar je meteen in zit en non-stop verder wilt kijken. Het acteerwerk is geweldig en de afleveringen zijn iedere keer weer meeslepend. Een echte aanrader om te kijken!
Volg Chasing Life
Vorige aflevering
La Dolce Vita
La Dolce Vita
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_manon_loves_series
07 dec 2014 15:22 -
Helemaal waar!
Reageer
avatar_Christophe
27 jun 2017 12:25 -
Aangezien FOX er morgen mee start, ga ik zeker kijken. Leuke recensie!
Reageer

Nieuwste recensies

Marvel's Loki - Seizoen 1

8

The Walking Dead - Seizoen 10

7

The Flash (2014) - Seizoen 6 (DVD)

7

Swanenburg - Eerste aflevering

7.5

London Kills - Seizoen 1 (Code MyLum)

7

Turner & Hooch - Eerste aflevering

6