Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chasing Life vernieuwd met een tweede seizoen door ABC Family

ABC Family heeft Chasing Life vernieuwd met een tweede seizoen, dat werd aangekondigd door Karey Burke, Uitvoerende Vice President van Programmering en Ontwikkeling. Chasing Life zal terugkeren met een kerstaflevering op dinsdag 9 december, als onderdeel van ABC Family's "25 Days of Christmas"- programmering.

"Door middel van een combinatie van lachen en tranen, heeft ons publiek zich verbonden met de personages en relaties in Chasing Life. We zijn blij dat we Aprils moedige verhaal kunnen blijven vertellen," aldus Karey Burke.

Chasing Life is een één uur durend drama over April (Italia Ricci), een slimme, charismatische en gevatte vrouw van in de twintig, die aspirant-journalist is. Wanneer ze niet achter het laatste nieuwtje aangaat, probeert ze wel haar ambitieuze carrière in evenwicht te brengen met haar familie, bestaande uit haar moeder Sara (Mary Page Keller), opstandig zusje Brenna (Haley Ramm) en haar grootmoeder (Rebecca Schull). In een onverwachte wending van het lot belandt April in het ziekenhuis, waar haar vervreemde oom George werkt als oncoloog, en haar het verwoestende nieuws mededeelt dat ze kanker heeft.

De serie volgt April en haar verhaal over haar ziekte, tijdens de meest bloeiende tijd van haar leven, wanneer anderen van haar leeftijd eigenlijk bezig zijn met de uitdagingen van het vinden van liefde en succes. April is echter vastbesloten om te vechten en weigert haar dromen en doelen op te geven. Tijdens haar gevecht probeert ze nieuwe reserves van kracht en passie te vinden en probeert ze te ontdekken dat weten over je dood wellicht wel de enige manier is om echt te leven.
Vorige aflevering
La Dolce Vita
La Dolce Vita
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Velda1992
09 nov 2014 09:41 -
Deze serie is echt mooi, blij dat hij gewoon door gaat
Reageer
avatar_thalieke
17 Mei 2015 21:51 -
Prachtige serie die die een lach en een traan opwekt
Reageer
Chasing Life