Charmed

8.2 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Charmed binnenkort te zien bij Videoland

Naast de reboot Charmed (2018) zullen alle seizoenen van de Amerikaanse fantasieserie Charmed vanaf eind augustus ook te zien zijn bij Videoland.

Charmed ging in 1998 in première en eindigde met een achtste seizoen in 2006. In 2018 kreeg de fantasieserie een reboot, Charmed (2018). De reboot is al te bekijken bij Videoland, maar vand 30 augustus zullen ook all acht seizoenen van de originele versie van Charmed te zien zijn bij de streamingdienst.

Charmed draait om drie zussen, die ontdekt hebben dat ze afstammen van een lange lijn heksen. De zussen moeten de strijd opnemen tegen demonen en tovenaars en soms zelfs tegen elkaar. Elk afzonderlijk zijn ze sterk, maar ze kunnen alleen onschuldige mensen beschermen en het kwaad overwinnen als ze hun meningsverschillen opzij zetten en zich verenigen tot de Power of Three.


Charmed
Vorige aflevering
Forever Charmed
Forever Charmed
08x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1