Charmed

8.2 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Charmed binnenkort te zien bij Videoland

Naast de reboot Charmed (2018) zullen alle seizoenen van de Amerikaanse fantasieserie Charmed vanaf eind augustus ook te zien zijn bij Videoland.

Charmed ging in 1998 in première en eindigde met een achtste seizoen in 2006. In 2018 kreeg de fantasieserie een reboot, Charmed (2018). De reboot is al te bekijken bij Videoland, maar vand 30 augustus zullen ook all acht seizoenen van de originele versie van Charmed te zien zijn bij de streamingdienst.

Charmed draait om drie zussen, die ontdekt hebben dat ze afstammen van een lange lijn heksen. De zussen moeten de strijd opnemen tegen demonen en tovenaars en soms zelfs tegen elkaar. Elk afzonderlijk zijn ze sterk, maar ze kunnen alleen onschuldige mensen beschermen en het kwaad overwinnen als ze hun meningsverschillen opzij zetten en zich verenigen tot de Power of Three.


Charmed
Vorige aflevering
Forever Charmed
Forever Charmed
08x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1