Charmed (2018)

7.5 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Charmed (2018) vanaf 25 januari bij Videoland

Charmed (2018) is een Amerikaanse fantasyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 14 oktober 2018. Het eerste seizoen van deze reboot bestaat uit 22 afleveringen.

Op 25 januari 2019 komen de eerste vijf afleveringen naar Videoland, daarna verschijnt er elke week een nieuwe.

Wanneer Melanie ‘Mel’ Vera en haar zus Maggie hun moeder verliezen in een gruwelijk ongeluk, verbrijzelt het hun wereld. Dan krijgen ze nog een enorme schok: ze hebben een oudere zus, de briljante geneticus Macy, die hun moeder al die jaren geheim hield. Harry Greenwood (Rupert Evans) roept de drie zussen (gespeeld door Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffery) bijeen om te laten zien dat ze feitelijk krachtige heksen zijn, net als hun moeder. Uiteindelijk accepteren ze hun nieuwe bestemming als de Charmed Ones, en hun nieuwe plicht om de mensheid te beschermen tegen de demonen die onder ons lopen.

De originele serie Charmed liep van 1998 tot en met 2006 en maakte acht seizoenen vol. De nieuwe versie werd geschreven door Jennie Urman, de bedenker van Jane the Virgin.

Vorige aflevering
Unsafe Space
Unsafe Space
02x19
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08