Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Chance te zien bij FOX

Hugh Laurie is terug. We kennen hem van de bekende ziekenhuisserie House, waar hij een excentrieke, aan pijnstillers verslaafde dokter speelde, die patiënten met zeldzame ziektes wist te genezen.

In de serie Chance waarin hij speelt, is hij ook een dokter: Eldon Chance, een neuropsychiater van 55, met een eigen praktijk.

Hij is gespecialiseerd in het stellen van diagnoses bij patiënten die lijden aan hersenbeschadigingen, hersenafwijkingen of –ziekten met psychologische inslag. Hij ontvangt patiënten in zijn praktijk, verwijst door naar specialisten, stelt een behandelingsplan op en gaat dan verder naar de volgende patiënt.

Maar deze serie is geen medische ziekenhuisserie zoals House dat was. De tweede serie van Chance slaat om in een thriller wanneer de dokter valt voor een femme fatale en verwikkeld raakt in de persoonlijke levens van zijn cliënten.

Kijk op dinsdag 20 februari om 21.00 uur naar FOXNL om Chance te zien. Het is een Amerikaanse dramaserie van de zender Hulu. De drama-thriller krijgt overigens geen derde seizoen.
Vorige aflevering
Especially If You Run Away
Especially If You Run Away
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_rotthierpeter
05 feb 2018 12:42 -
misschien even vermelden dat het om Fox NL gaat. In Vlaanderen is het tweede seizoen (ook via Fox) net afgelopen.
Reageer
avatar_Mandy1966
05 feb 2018 12:46
Ik heb het erbij gezet ;-)
Reageer
Chance