Century Falls

-
25 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
1seizoenen/6afleveringen/1993 - 1993 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19931993 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
Century Falls is een Britse bovennatuurlijke serie van de zender BBC One. De serie ging in première op 17 februari 1993.

Wanneer Tess Hunter en haar moeder in Century Falls aankomen, komen ze er achter dat het een vreemd dorp is. Het dorp wordt achtervolgd door een ramp ontstond tijdens de uitvoering van een occulte ceremonie veertig jaar eerder. Tess raakt bevriend met de enige andere kinderen in het dorp, broer en zus Ben en Carey Naismith, en merkt dat Ben vreemde krachten heeft die hij haalt uit de waterval die het dorp zijn naam geeft. Oom Richard van de Naismiths werkt samen met zijn oude vader, dr. Josiah Naismith, om de onvoltooide ceremonie te voltooien met behulp van Ben's krachten, in de hoop de geest van een mysterieus, godachtig wezen, Century, te verheffen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Century Falls.
Century Falls