Celebrity Wheel of Fortune

-
50 min
Spelprogramma
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2021 - heden
NetwerkABC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2021 - heden
Netwerk:ABC
Celebrity Wheel of Fortune is een Amerikaanse spelprogramma van de zender ABC. De serie ging in première op 7 januari 2021.

Celebrity Wheel of Fortune, gehost door popcultuurlegendes Pat Sajak en Vanna White, verwelkomt deelnemers van beroemdheden om aan het beroemdste wiel ter wereld te komen draaien en woordpuzzels op te lossen voor een kans om tot een miljoen dollar te winnen. Al het geld dat door de deelnemers aan beroemdheden wordt gewonnen, gaat naar een goed doel naar keuze.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Celebrity Wheel of Fortune.

Nieuws (6)

Na The CW en CBS is het nu de beurt aan ABC om de datums voor het najaar 2021 vrij te geven.
vr 16 juli
CBS wist duidelijk wat het deed toen het in februari besloot om Queen Latifah's The Equalizer-reboot achter Super Bowl te lanceren. De serie trok 20,4 miljoen kijkers, en een aanzienlijk percentage van dat publiek bleef trouw elke week kijken.
do 27 mei
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf 1 augustus 2020 tot en met 19 mei 2021.
wo 19 mei
3

Vergelijkbare series