Celblok H

8.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

SBS6-serie Celblok H op RTL-platform Videoland

De SBS6-serie Celblok H is vanaf nu on demand te zien bij Videoland. Alle vier seizoenen zijn toegevoegd aan het aanbod van het video-on-demand-platform van RTL.

In de dramaserie Celblok H belandt kapster Suus (gespeeld door Isa Hoes) in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert. Ze komt daar terecht na een poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy.Ze wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict, wat keiharde consequenties heeft. De directrice van de gevangenis streeft een streng en compromisloos regime na. De jonge en ambitieuze advocate Erika wil zo snel mogelijk aan de top komen en kiest hiervoor soms een kortere route dan de geaccepteerde ‘juiste’ weg. Vier seizoenen lang lopen de spanningen op.

De cast bestaat naast Isa Hoes uit onder anderen Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Christine van Stralen en Eva Poppink.

SBS6 heeft samen met producent Willem Zijlstra in 2013 de remake-rechten van de Australische serie Wentworth gekocht. Vervolgens heeft Zijlstra samen met het creatieve team van de Nederlandse serie Dokter Tinus en scenaristen Nicolette Steggerda, Nienke Römer en Pauline van Mantgem en scripteditor Eva Aben de serie vertaald naar een Nederlands script. De uitzendingen bij SBS6 waren te zien van maart 2014 tot maart 2017.

De serie Celblok H van SBS6 kan op het Videoland-platform van RTL verschijnen omdat FourOneMedia de rechten op de serie heeft. En Videoland heeft veel meer potentiële kijkers dan het matig bekeken platform Kijk van SBS.
Vorige aflevering
Seeing red
Seeing red
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03