Celblok H

8.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

SBS6-serie Celblok H op RTL-platform Videoland

De SBS6-serie Celblok H is vanaf nu on demand te zien bij Videoland. Alle vier seizoenen zijn toegevoegd aan het aanbod van het video-on-demand-platform van RTL.

In de dramaserie Celblok H belandt kapster Suus (gespeeld door Isa Hoes) in de vrouwengevangenis P.I. De Banckert. Ze komt daar terecht na een poging tot moord op haar man. In de gevangenis raakt ze betrokken bij de machtsstrijd tussen twee van haar medegedetineerden, Lex en Freddy.

Video on youtube


Ze wordt gedwongen een kant te kiezen in het conflict, wat keiharde consequenties heeft. De directrice van de gevangenis streeft een streng en compromisloos regime na. De jonge en ambitieuze advocate Erika wil zo snel mogelijk aan de top komen en kiest hiervoor soms een kortere route dan de geaccepteerde ‘juiste’ weg. Vier seizoenen lang lopen de spanningen op.

De cast bestaat naast Isa Hoes uit onder anderen Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Christine van Stralen en Eva Poppink.

SBS6 heeft samen met producent Willem Zijlstra in 2013 de remake-rechten van de Australische serie Wentworth gekocht. Vervolgens heeft Zijlstra samen met het creatieve team van de Nederlandse serie Dokter Tinus en scenaristen Nicolette Steggerda, Nienke Römer en Pauline van Mantgem en scripteditor Eva Aben de serie vertaald naar een Nederlands script. De uitzendingen bij SBS6 waren te zien van maart 2014 tot maart 2017.

De serie Celblok H van SBS6 kan op het Videoland-platform van RTL verschijnen omdat FourOneMedia de rechten op de serie heeft. En Videoland heeft veel meer potentiële kijkers dan het matig bekeken platform Kijk van SBS.
Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Celblok H