Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Celblok H op maandagavond SBS 6

Goed nieuws voor de kijkers van de gevangenisserie Celblok H. Na de spannende cliffhanger van vorig seizoen, die in januari 2015 werd uitgezonden, begint SBS 6 aankomende maandag om 20.30 uur aan de derde reeks van de serie. Die komt veel eerder dan gepland was, want eigenlijk zou het netwerk de komende weken de weinig bekeken serie Zoo blijven uitzenden. Maar de plannen zijn ietwat gewijzigd: het hele twaalfdelige derde seizoen van Celblok H wordt er in zes weken doorheen gesmeten.

De verhoudingen tussen directeur Brinkhorst (gespeeld door Barbara Pouwels) en Suzanne Kramer (Isa Hoes) staan op scherp als Brinkhorst zich beseft dat Suus haar gebruikt heeft om te ontsnappen. Brinkhorst strijdt voor orde in de gevangenis. Suus heeft maar één doel: Brinkhorst wegkrijgen, maar dat lukt niet zonder de hulp van de andere vrouwen en bewakers. Freddy (Eva van de Wijdeven) doet verwoede pogingen om zich staande te houden in de nieuwe machtsverhoudingen.

Celblok H vertelt het verhaal van kapster Suzanne Kramer die terecht komt in vrouwengevangenis De Banckert wegens poging tot moord op haar man. Al snel blijkt het gevangenisleven een kwestie van overleven en een strijd om de macht. Celblok H is een remake van de Australische serie Wentworth.
Vorige aflevering
Rood zien
Rood zien
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
15 jan 2016 21:47 -
Zoo verhuist overigens naar SBS 9 en zal gewoon maandag avond uitgezonden worden.
Reageer
Celblok H