Celblok H

8.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

No Place Like Home

Suzanne Kramer belandt door een poging tot moord op haar man in de vrouwengevangenis de Banckert. Suzanne komt terecht in een harde en rauwe wereld, waar twee vrouwen, Lex en Freddy, de scepter willen zwaaien. Suzanne moet noodgedwongen een kant kiezen, maar dit gaat niet zonder grote gevolgen en weet ze de juiste te kiezen?
Gastrollen:
Daantje Idelenburg(Noortje Kramer), Leon Voorberg(Erik Kramer), Brechtje Kat(Linda Muller)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
3 maart 2014, 20:30
Reacties (2)
avatar_Steverugrat
04 jun 2020 04:54 -
Cómo veo los capítulos?
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
04 jun 2020 09:44
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer