Casual

7.4 / 10
29 min
Comedy
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hulu kondigt datums aan en vernieuwt

De Amerikaanse video on demand-dienst Hulu zal op 31 juli alle afleveringen van het vierde en laatste seizoen van de serie Casual gelijktijdig online lanceren.

Het eerste seizoen ging van start in 2015 en werd genomineerd voor een Golden Globe. Het is een comedyserie van Zander Lehmann. De acteurs die deelnemen aan de vierde reeks van Casual zijn onder meer Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynne Barr, Nyasha Hatendi en Julie Berman.

De serie gaat over Valerie (Michaela Watkins), een gescheiden moeder die samenwoont met haar broer Alex (Tommy Dewey) en haar dochter Laura (Tara Lynne Barr). Door het Amerikaanse publiek werden de eerste seizoenen van Casual heel positief ontvangen.

Hulu heeft ook aangekondigd dat het tweede seizoen van de onlangs met een Golden Globe bekroonde dramaserie The Handmaid's Tale op 25 april zal beginnen.

Het tweede seizoen van The Handmaid's Tale zal bestaan uit dertien afleveringen en zal in het teken staan van Offreds zwangerschap en het gevecht om haar kind uit de handen van de sadisten in Gilead te houden. Op 25 april worden de eerste twee afleveringen uitgezonden. Daarna volgt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

De hoofdrollen in The Handmaid's Tale worden gespeeld door Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle en Amanda Brugel.

Marvel-serie Runaways van Hulu krijgt een tweede seizoen. Dat tweede seizoen krijgt ook meteen meer afleveringen dan de eerste reeks - in totaal dertien. De finale van het eerste seizoen is sinds 9 januari op het netwerk te streamen.

Wanneer het tweede seizoen van Marvel's Runaways precies te zien zal is niet bekend, mogelijk pas in 2019.

De makers: “We zijn zo bevoorrecht dat Marvel en Brian K. Vaughan ons vertrouwen met Runaways. We kunnen niet enthousiaster zijn om het verhaal te mogen blijven vertellen. Het is geweldig om de serie met deze cast en crew te kunnen maken. We kunnen niet wachten om te zien wat er in het tweede seizoen gaat gebeuren. De gesprekken met fans zijn altijd erg belonend geweest. We horen en zien jullie. We waarderen jullie passie en horen graag hoeveel de serie voor jullie betekent. Let op de dinosaurussen op de straten van Los Angeles… en de aardbevingen!”Vorige aflevering
Finale
Finale
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_eentje
17 jan 2018 15:27 -
Runaways vind ik toch wel de slechtste marvel serie die ik gezien heb
Reageer
Casual