Castlevania

7.6 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Een vierde seizoen voor Castlevania op Netflix

Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.

Netflix heeft Castlevania vernieuwd met een vierde seizoen. De serie ging op 7 juli 2017 in première. Er is nu dus een vierde seizoen aangekondigd. Het wordt verwacht dat het nieuwste seizoen in 2021 uitkomt, maar er is nog geen exacte datum. Ook zijn er nog geen verdere details naar buiten gebracht.

De animatieserie is gebaseerd op de gelijknamige videospellen. Het is een donkere historische fantasieserie en draait om het laatste overlevende lid van de Belmont familie. De serie is bedacht en geschreven door Warren Ellis (Union Jack).

Vorige aflevering
Abandon All Hope
Abandon All Hope
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2