Castlevania

7.6 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor vierde seizoen Castlevania en Netflix beëindigt de animatieserie

Het vierde seizoen van Castlevania gaat in mei van start. Er zal geen vijfde seizoen van de animatieserie verschijnen bij Netflix, maar misschien wel een spin-off.

Het vierde seizoen van Castlevania werd vorig jaar maart besteld en gaat volgende maand van start bij Netflix. Het aankomende seizoen zal ook de laatste van de animatieserie zijn. Netflix heeft besloten geen vijfde seizoen te bestellen. Het laatste seizoen van Castlevania is vanaf 13 mei te bekijken op Netflix. Wellicht is het nog niet het allerlaatste wat er van Castlevania bij Netflix verschijnt. Naar verluidt werkt de streamingservice aan een spin-off.

Castlevania is een donkere historische fantasieserie die gebaseerd is op de gelijknamige videospellen. Het verhaal draait om het laatste overlevende lid van de Belmont familie. De serie is bedacht en geschreven door Warren Ellis (Blade (2011)).

Vorige aflevering
It's Been a Strange Ride
It's Been a Strange Ride
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00