Castle

8.2 / 10
42 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 3, Aflevering 24

Knockout

Het onderzoek naar de moord op de moeder van Kate Beckett krijgt een nieuwe impuls wanneer Hal Lockwood (een professionele moordenaar met kennis van de moord op haar moeder) op een spectaculaire manier ontsnapt tijdens een terechtzitting. Terwijl de politie de jacht opent op Lockwood, ontdekken Castle en het team bewijs van een diepgaand complot waarbij een mysterieus figuur met connecties binnen rechtshandhaving betrokken is. De zoektocht naar Lockwood en de speurtocht om zijn mede-samenzweerder te ontdekken leidt tot een verrassende en dodelijke conclusie.
Gastrollen:
Scott Paulin(Jim Beckett), Max Martini(Hal Lockwood), Brian Goodman(Gary McCallister), Judith Scott(Evelyn Montgomery), George Gerdes(Mike Yanavich), Matt McTighe(Chuck Ryker), Malcolm Foster Smith(Dwight Haskell), Daniele Watts(Rebecca Montgomery), Laniesha Irvin(Mary Montgomery), Sean Blodgett(Avery Zussman), Priscilla Garita(Bridge Officer)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
16 Mei 2011, 22:00
Reacties (1)
avatar_EMB
22 sep 2019 15:37 -
Aflevering met een enorme cliffhanger... Topaflevering
Reageer
Castle