Castle Rock

7.3 / 10
49 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer van horrorserie Castle Rock

Castle Rock is een Amerikaanse horrorserie van de zender Hulu. De serie gaat daar op 25 juli in première, zo heeft de zender enige tijd geleden bekendgemaakt.

De anthologieserie Castle Rock brengt vele karakters en thema’s uit de boeken van Stephen King samen. Elk seizoen volgt andere karakters en verhaallijnen, terwijl thema’s en bepaalde karakters uit voorgaande seizoenen verweven worden in het verhaal.

Castle Rock vertelt verhalen over de inwoners van het gelijknamige plaatsje dat de auteur vaak gebruikt als setting. Zo zien we Henry Deaver (Andre Holland uit Moonlight) aan sheriff Alan Pangborn (Scott Glenn) in de eerste aflevering vertellen dat hij een telefoontje kreeg vanuit Shawshank, de gevangenis waar Andy Dufresne uit ontsnapte in The Shawshank Redemption.

Er is een nieuwe trailer verschenen, die onderstaand te zien is.

Vorige aflevering
Clean
Clean
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00