Castle Rock

7.3 / 10
49 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Castle Rock gecanceld na twee seizoenen

Hulu heeft de Amerikaanse anthologie en horrorserie niet vernieuwd met een derde seizoen, de serie is na twee seizoenen gecanceld.

Castle Rock ging in 2018 in première bij Hulu. Afgelopen jaren zijn er twee seizoenen van de horrorserie verschenen. Door velen werd er al geen derde seizoen meer verwacht, maar Hulu heeft nu bevestigd dat het ook echt alleen bij deze twee seizoenen zal blijven. De streamingdienst heeft de serie namelijk na twee seizoenen gecanceld.

De serie bracht vele karakters en thema’s uit de boeken van Stephen King samen. Elk seizoen draaide om een eigen verhaal met eigen personages, maar een aantal karakters en thema's werden door deze verhalen heen verweven en zijn in beide seizoenen te zien. Lizzy Caplan (Masters of Sex) en Bill Skarsgard (Hemlock Grove) vervulden beide een hoofdrol.

Vorige aflevering
Clean
Clean
02x10
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
04 nov 2020 09:04 -
Aaaaah dat is echt zuur!!! Vreselijk jammer zeg.
Reageer
avatar_BlackBiker
04 nov 2020 12:28 -
Jammer.
Reageer
avatar_loup
05 nov 2020 13:13 -
Zeker jammer. Moet nog beginnen aan seizoen 2.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00