Carter

6.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Bravo
Carter is een Canadese dramaserie van de zender Bravo. De serie ging in première op 15 mei 2018.

Acteur Harley Carter keert terug naar huis nadat hij is ingestort. Met een bevriende politie-detective probeert hij zijn acteerervaring te gebruiken bij het oplossen van echte misdaden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Carter.

Nieuws (3)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Bravo en EPIX hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
14 aug 2019
3
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 oktober voor je op een rijtje gezet.
15 okt 2018

Vergelijkbare series

Castle
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Hustle
1 stem