Cardinal

7.7 / 10
43 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoen vier Cardinal vanaf mei wekelijks bij Ziggo

De Canadese serie Cardinal is vanaf 20 mei wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series.

Cardinal is gebaseerd op de boeken van Giles Blunt en draait om detective John Cardinal (Billy Campbell, Helix), die samen met zijn partner Lise Delorme (Karine Vanasse, Revenge) misdaden onderzoekt in het fictieve plaatsje Algonquin. Het drama is afkomstig van Aubrey Nealon (Orphan Black).

Aan de start van het vierde seizoen onderzoekt Cardinal de verdwijning van een man met een open huwelijk, die tijdens een date door iemand ontvoerd werd. Het vierde seizoen is tevens het laatste seizoen. Bekijk hieronder een preview voor seizoen vier.

Vorige aflevering
John & Lise
John & Lise
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1