Captain Planet and the Planeteers

5.8 / 10
30 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.8 / 10
6seizoenen/113afleveringen/1990 - 1996 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min19901996 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Syndicated
Captain Planet and the Planeteers is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 1 september 1990.

De serie ging over vijf Planeteers genaamd Kwame, Linka, Wheeler, Gi en Ma-Ti, normale jongeren uit verschillende delen van de wereld. Ze streden tegen alle vormen van milieuvervuiling door gebruikmaking van vijf speciale ringen die zij hadden gekregen van de Aardgodin Gaia. Elke ring bezat een speciale kracht: aarde, wind, vuur, water en hart, oftewel liefde. Als de Planeteers hun vervuilende tegenstanders, zoals Hoggish Greedly, Dr. Blight en Captain Pollution, desondanks niet konden verslaan, combineerden ze de speciale krachten om de superheld Captain Planet op te roepen. Tegen de tijd dat de klus geklaard was trok Captain Planet zich terug in de aarde met de woorden "The power is yours!".
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Captain Planet and the Planeteers.

Nieuws (1)

Over iets meer dan anderhalve week gaat de eerste editie van de Amsterdam Comic Con van start in de RAI. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus verandert de RAI in Amsterdam in een bruisend middelpunt van comics, films,...
16 aug 2016
1