Candy

-
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Candy met Elisabeth Moss gaat in productie bij Hulu

Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.

In de serie, die afgelopen zomer werd aangekondigd, gaat Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) de hoofdrol spelen van moordenaars Candy Montgomery uit Texas. De moordenares heeft echt bestaan, de serie is dus gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Afgelopen zomer was het nog niet bekend waar de serie uiteindelijk te zien zal zijn, nu wel. Elisabeth Moss zal bij Hulu in haar nieuwe rol te zien zijn.

De serie is afkomstig van UCP van Universal Studio Group en 20th Television. Robin Veith (The Act) schreef het script van de pilot. Naar verluidt wordt er nog een schrijvers groep opgezet voor de gehele serie. Michael Uppendhal gaat Candy regisseren. Nick Antosca (The Act) en Moss zullen onder andere gaan dienen als de uitvoerende producenten van de serie.


Elisabeth Moss

De serie draait om Candy, die het perfecte leven lijkt te hebben. Tot dat ze beschuldigd wordt van de moord op een van haar vriendinnen uit de kerk en tevens de vrouw van de man waarmee Candy Montgomery een affaire had. Ze wordt er van verdacht haar vermoord te hebben met een bijl.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
04 dec 2020 10:52 -
Vet🔥🔥🔥
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01