Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Candy met Elisabeth Moss gaat in productie bij Hulu

Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.

In de serie, die afgelopen zomer werd aangekondigd, gaat Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) de hoofdrol spelen van moordenaars Candy Montgomery uit Texas. De moordenares heeft echt bestaan, de serie is dus gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Afgelopen zomer was het nog niet bekend waar de serie uiteindelijk te zien zal zijn, nu wel. Elisabeth Moss zal bij Hulu in haar nieuwe rol te zien zijn.

De serie is afkomstig van UCP van Universal Studio Group en 20th Television. Robin Veith (The Act) schreef het script van de pilot. Naar verluidt wordt er nog een schrijvers groep opgezet voor de gehele serie. Michael Uppendhal gaat Candy regisseren. Nick Antosca (The Act) en Moss zullen onder andere gaan dienen als de uitvoerende producenten van de serie.


Elisabeth Moss

De serie draait om Candy, die het perfecte leven lijkt te hebben. Tot dat ze beschuldigd wordt van de moord op een van haar vriendinnen uit de kerk en tevens de vrouw van de man waarmee Candy Montgomery een affaire had. Ze wordt er van verdacht haar vermoord te hebben met een bijl.
Vorige aflevering
The Fight
The Fight
01x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
04 dec 2020 10:52 -
Vet🔥🔥🔥
Reageer
Candy