Camping Coppens - Op Weg naar Zweden

8.4 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
8.4 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2021 - heden
NetwerkVTM
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2021 - heden
Genres:Reality
Netwerk:VTM
Camping Coppens - Op Weg naar Zweden is een Belgisch realityprogramma van de zender VTM. De serie ging in première op 5 april 2021.

De familie Coppens verhuisde in 2020 naar Zweden om een grote droom waar te maken: een eigen camping openen midden in de prachtige Zweedse natuur. In ‘Camping Coppens’ kan de VTM-kijker de avonturen van Staf, Monique, Beau en Nora vanop de eerste rij volgen. Van de zoektocht naar de perfecte camping, het onvermijdelijke afscheid van vrienden en familie, de eerste schooldagen van Beau en Nora in Zweden, tot de aankomst van de eerste gasten: het komt allemaal aan bod.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Camping Coppens - Op Weg naar Zweden.

Populaire reacties (1)

avatar jan56
7
23 Mei 2021
Leuke serie, zeker het ontspannen gebeuren en de spontaniteit van Copppens. Maar het wordt zo gebracht alsof Zweden een paradijs is maar minder is waar. In Zweden heeft iedereen een persoonsnummer en zonder dat is niets mogelijk, geen abonnement, geen verzekering,geen school, niets.
Dit nummer krijg je niet zonder voorwaarden en had graag gezien dat dat ook vermeld werd en hoe hij daar aan is gekomen.
Dit om verkeerde indruk te voorkomen.

Vergelijkbare series

Camping Coppens - Op Weg naar Zweden