Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX cancelt comedyserie Call Me Kat met Mayim Bialik

Kat's café is gesloten. Het FOX netwerk heeft de Call Me Kat sitcom geannuleerd, dus er komt geen vierde seizoen.

Call Me Kat is gebaseerd op de Britse serie Miranda. In de hoofdrollen spelen Mayim Bialik, Swoosie Kurtz, Kyla Pratt, Cheyenne Jackson, Julian Gant en Jack McBrayer. Gastacteurs in seizoen drie zijn Ken Jennings, Kevin Sussman, Vicki Lawrence en Parker Young.

Vanwege de annulering is de feitelijke finale van de serie gisteren al uitgezonden.

Call Me Kat

Het verhaal volgt Kat (Bialik), een vrouw die elke dag tegen de maatschappij (en haar moeder) vecht om te bewijzen dat ze een gelukkig en bevredigend leven kan leiden, ondanks het feit dat ze op 39-jarige leeftijd nog steeds single is. Kat's moeder, Sheila (Kurtz), ziet het feit dat haar dochter single is als haar eigen persoonlijke mislukking. Nadat ze haar baan als universiteitsprofessor aan de Universiteit van Louisville heeft opgezegd, besteedt Kat het geld dat haar ouders voor haar huwelijk opzij hadden gezet om een kattencafé te openen.

In het café werken naast Kat de vrienden Randi (Pratt) en Gideon (McBrayer). Terwijl Kat haar onafhankelijkheid viert, ontsporen haar plannen om voor altijd alleen te blijven wanneer haar vroegere liefde en goede vriend Max (Jackson) terugkeert naar de stad. Max neemt een baan aan als barman in de pianobar tegenover Kat's huis en werkt samen met zijn vriend Carter (Gant).

Call Me Kat dreigde elk jaar geannuleerd te worden, maar werd telkens verlengd, tot nu toe. De kijkcijfers daalden enorm in seizoen drie, en aangezien FOX slechts ruimte heeft voor twee live-action sitcoms, besloot het netwerk iets nieuws te proberen. De seizoensfinale van gisteravond had het gevoel van een seriefinale, dus het lijkt erop dat de cast en crew een idee hadden dat er slecht nieuws op komst was.

Het lot van Welcome to Flatch en Animal Control is nog niet bekend. Flatch wordt geproduceerd door Sony en de studio maakte een zeer aantrekkelijke deal waardoor het vorig jaar een tweede seizoen kreeg. Animal Control is eigendom van FOX, dus een tweede seizoen verlenging lijkt zeer waarschijnlijk.
Video on youtube
Vorige aflevering
Call Me a Donut Wall
Call Me a Donut Wall
03x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Call Me Kat