Californication

8.1 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw design en functionaliteiten MijnSerie.nl

MijnSerie.nl is vernieuwd en heeft een andere vormgeving, een nieuw logo en extra functionaliteiten gekregen. Naast het volgen van het laatste nieuws over series en het deelnemen aan prijsvragen kun je nu ook van alle series een overzicht van alle afleveringen per seizoen, informatie over kijkcijfers en de acteurs vinden en nieuw video’s en trailers bekijken. Je kunt je gratis aanmelden en aangeven welke series je volgt en op die manier een persoonlijk profiel samenstellen van al je favoriete series.

Persoonlijke pagina
Op deze persoonlijke pagina worden overzichtelijk al jouw favoriete series (als favoriet aan te geven via het ‘hartje’ bij een serie) weergegeven waarvan het laatste nieuws te lezen is. Ook wordt het aantal afleveringen van een serie getoond die je nog niet hebt gezien en er worden serie suggesties gegeven, toegespitst op jouw interesse. Je kunt per serie zien hoeveel tijd je aan het kijken van die serie hebt besteed én je kunt per serie aangegeven of en welke updates je graag per mail wilt ontvangen: algemeen nieuws, nieuwe afleveringen, de start van een nieuw seizoen, nieuwe video\'s, trailers of kijkcijfers. Op de pagina van een serie kan dit via de ‘hou me op de hoogte’- button.

Afleveringen bijhouden
Nieuw is de functie ‘Afleveringen bijhouden’. Als je veel series volgt of series volgt op de Nederlandse televisie, die niet altijd op volgorde worden uitgezonden, kun je in het overzicht van afleveringen van de serie aanvinken welke afleveringen je al hebt gezien. Zo is per serie een heel handig overzicht te creëren.
De afleveringen zijn ingedeeld per seizoen en bij elke aflevering verschijnt, door op de titel te klikken, een korte omschrijving van de aflevering. Door de afleveringen bij te houden wordt meteen automatisch aangegeven hoeveel tijd je hebt besteed aan deze serie.

Per serie zijn nu ook afbeeldingen van de acteurs te vinden, zodat je in een oogopslag ziet wie er in mee spelen. Binnenkort is ook per acteur zichtbaar in welke andere series hij/zij ook een rol heeft (gehad).

Serie suggesties
Ben je ‘op zoek’ naar nieuwe series om te volgen, dan kun je bijvoorbeeld uit de lijst met suggesties een keuze maken. De suggesties worden gebaseerd op de huidige series in jouw profiel en andere gebruikerservaringen.

Nieuwsbrief
MijnSerie.nl verstuurt maandelijks een nieuwsbrief, mits je hebt aangegeven dat je graag mail wilt onvangen. Deze nieuwsbrief bevat het laatste nieuws en een serie top 5. Ook prijsvragen worden meegenomen in de nieuwsbrief.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de nieuwe site of functionaliteiten? Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.
Vorige aflevering
Grace
Grace
07x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Jannick (gast)
28 mrt 2011 09:51 -
Complimenten voor het design! Ziet er goed uit!
Reageer
avatar_marksson
13 apr 2011 20:22 -
Ziet er zeker goed uit - een hele verbetering! Mooi om te zien dat jullie volop bezig zijn de site telkens te verbeteren met van alles...
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1