Californication

8.1 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van Californication

Vanaf 17 september is het zevende seizoen van Californication verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft maar liefst twee DVD's weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Zevende seizoen van Californication
David Duchovny schittert weer in de rol waarvoor hij een Golden Globe heeft gewonnen in het laatste seizoen van Californication. Hank Moody heeft elke kans op liefde en geluk verspild – en alle contacten in Hollywood verpest – maar nu is hij eindelijk klaar om het verleden te laten rusten.

Zoals altijd komen er oude indiscreties opdagen om hem een trap onder zijn kont te verkopen. Kan Hank zijn vele ondeugden overwinnen en krijgt hij een happy end?
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Universal Pictures
Acteurs : David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler, Pamela Adlon, Madeleine Martin, Stephen Tobolowsky, Michael Imperioli, Heather Graham
Taal : Engelse
Ondertiteling : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29.99
Koop deze serie

Trailer seizoen zeven Californication:

Prijsvraag

Maak kans op het zevende seizoen van Californication. Welk van de onderstaande uitspraken over Californication is waar?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Grace
Grace
07x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 10:00