Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Californication gecanceld

De kijkers beginnen aan het laatste seizoen van de hit komedie serie Californication wanneer het zevende seizoen in première gaat in april 2014. Dit werd vandaag aangekondigd door David Nevins, president van Entertainment, Showtime Networks Inc. De laatste twaalf aflevering zullen onze onvergetelijke tijd met Hank, Karen, Becca, Charlie en Marcy netjes afronden.

"Met zijn unieke mix van lyriek en overdaad is Californication een baanbrekende serie geweest voor onze serie," zei David Nevins. "We hebben veel te danken aan Tom Kapinos, die het creatieve brein was van deze gedenkwaardige komedie, en aan David Duchovny die ons liet juichen voor een onbeschaamde hedonist zoals Hank Moody. Tom heeft het laatste hoofdstuk van Duchovny's reis zorgvuldig gepland en heeft voor een bevredigende conclusie gezorgd voor zowel nieuwe als de fans van langere tijd".
Vorige aflevering
Grace
Grace
07x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
10 dec 2013 10:36 -
Heel jammer maar het werd tijd. Had het beter gevonden als ze na het 4de seizoen waren gestopt.
Reageer
avatar_anonymous
10 dec 2013 13:27 -
Hand Moody is en blijft een held, super jammer dit! Hopen op een mooi einde!
Reageer
avatar_anonymous
10 dec 2013 13:28 -
Hank moest dat zijn natuurlijk
Reageer
avatar_Arie07
10 dec 2013 14:56 -
Ik schrok even toen ik de titel las, maar gelukkig maken ze nog wel een seizoen 7. Ben benieuwd hoe het af gaat lopen dan, kijk er naar uit.
Reageer
avatar_anonymous
15 dec 2013 16:37 -
Het is inderdaad de laatste seizoenen elke keer meer van hetzelfde. Vond het 6de seizoen niet erg sterk. Ik vermoed dat ze een beetje door de inspiratie heen zijn, daarom word het inderdaad ook echt tijd om het af te sluiten. Bijv. nog 3 seizoenen zie ik niet zitten, alhoewel ik het een vermakelijke serie vind.
Reageer
Californication